El Prat, seu de la Fase Final de la Lliga Catalana Femenina 2

Imprimeix

Lima-Horta, Boet Mataró, Barça CBS i Segle XXI disputaran la Final a Quatre al Pavelló Joan Busquets el 29 i 30 de setembre

La Federació Catalana de Bàsquet ha escollit el CEM Estruch-Pavelló Joan Busquets d’El Prat de Llobregat com a escenari, aquest proper cap de setmana del 29 i 30 de setembre, de la Fase Final de la XV Lliga Nacional Catalana Femenina 2, on participaran el Lima-Horta Barcelona, Mataró Parc Boet, Barça CBS i Segle XXI.

La Final a Quatre arrencarà el dissabte a les 18h amb el partit que enfrontarà el vigent campió Lima-Horta Barcelona, entrenat per Sergio Manzano, amb el Mataró Parc Boet. Les barcelonines es veuran les cares a la primera semifinal contra el bloc mataroní, que ha accedit després d'obtenir la classificació a l'eliminatòria prèvia superant al CBF Cerdanyola. El segon matx vindrà de la mà del conjunt santfeliuenc del Barça CBS, comandat per Isaac Fernández, i del Segle XXI d’Isaac Pujol, a partir de les 20h. La Final està prevista pel diumenge 30 de setembre a les 17.30h a la mateixa pista pratenca.

GKYjaLYV

Les d'Horta compten amb dos títols al seu palmarès mentre que el bloc de Sant Feliu de Llobregat i el planter d'Esplugues acrediten un triomf a la competició. El conjunt maresmenc, dirigit per Jordi Vizcaino, competirà per alçar el trofeu per primera vegada. 

Redacció / Fotos: Barça CBS