El Prat, seu de la Fase Final de la Lliga Catalana Femenina 2

Lima-Horta, Boet Mataró, Barça CBS i Segle XXI disputaran la Final a Quatre al Pavelló Joan Busquets el 29 i 30 de setembre

La Federació Catalana de Bàsquet ha escollit el CEM Estruch-Pavelló Joan Busquets d’El Prat de Llobregat com a escenari, aquest proper cap de setmana del 29 i 30 de setembre, de la Fase Final de la XV Lliga Nacional Catalana Femenina 2, on participaran el Lima-Horta Barcelona, Mataró Parc Boet, Barça CBS i Segle XXI.

La Final a Quatre arrencarà el dissabte a les 18h amb el partit que enfrontarà el vigent campió Lima-Horta Barcelona, entrenat per Sergio Manzano, amb el Mataró Parc Boet. Les barcelonines es veuran les cares a la primera semifinal contra el bloc mataroní, que ha accedit després d'obtenir la classificació a l'eliminatòria prèvia superant al CBF Cerdanyola. El segon matx vindrà de la mà del conjunt santfeliuenc del Barça CBS, comandat per Isaac Fernández, i del Segle XXI d’Isaac Pujol, a partir de les 20h. La Final està prevista pel diumenge 30 de setembre a les 17.30h a la mateixa pista pratenca.

GKYjaLYV

Les d'Horta compten amb dos títols al seu palmarès mentre que el bloc de Sant Feliu de Llobregat i el planter d'Esplugues acrediten un triomf a la competició. El conjunt maresmenc, dirigit per Jordi Vizcaino, competirà per alçar el trofeu per primera vegada. 

Redacció / Fotos: Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix