Domini pratenc en el Català de patinatge de velocitat

Imprimeix

El CP Cobra va aconseguir 18 podis, el CP Delta va obtenir deu i el Ciutat del Prat, cinc, en una competició que es va celebrar a Tarragona

El CP Cobra del Prat de Llobregat, amb 18 medalles (6 d’or, 8 de plata i 4 de bronze), va encapçalar la classificació final del Campionat de Catalunya en circuit que va tenir lloc dissabte passat sota l’organització del Club Gimnàstic de Tarragona al Paking Bonavista després que el passat 14 d’abril no es pogués celebrar a la Plaça Willy Brandt de Barcelona, com estava inicialment previs, a causa de la pluja.

Entre els prop d’un centenar de participants hi havia Luisa Maria González i Rafael Heredia, del CP Cobra, dos dels tres medallistes catalans al recent Europeu d’Oostende, que es van proclamar campions de Catalunya en categoria juvenil femenina i júnior masculina, respectivament.

Un total de vuit clubs es van repartir les medalles en joc. El Delta Prat, amb 10 (4 d’or, 2 de plata i 4 de bronze), i el Nàstic de Tarragona, amb 7 (4 d’or, 2 de plata i 1 de bronze) van seguir al Cobra en nombre de medalles. La resta de clubs que en van obtenir són Can Cuyàs (6), Ciutat del Prat (5), CP Barcelona (4), CP Fènix i CP Viladecans (1).

 

Redacció / Fotos: FECAPA