Enrique i Ouboukir guanyen la Cursa Solidaria de Sant Just

La cinquena edició va aplegar més de 420 atletes en diferents categoria

Sergio Enrique, en la categoria masculina, i Duoae Ouboukir, en la femenina, es van proclamar campions en la distància dels cinc quilòmetres de la cinquena edició de la Cursa Solidària Sant Just Desvern. Més de 420 atletes van participar enguany.

Enrique va fer un temps final de 16’49’’. Miquel Antúnez (16’56’’) i Raúl Villalonga (CA Viladecans, 17’17’’) van acabar en segona i tercera posició respectivament. Mentrestant, Ouboukir (CA. Sant Just) va acabar el recorregut en 2018’’, seguida de Paqui Calero (CM Sígueme, 22’19’’) i Olivia Rodríguez (BCN Trail Runners, 22’30’’).

A les altres categories, els guanyadors van ser: Lucia Jiménez i Pau Castel (benjamí), Beth Cáceres i Sergi González (infantil) i Carlos Segura i Sara Castel (prebenjamí).

Redacció / Foto: Aj. Sant Just