El CB Prat es classifica per a la final de la Lliga Catalana LEB Or

Els de Dani Miret es van imposar al partit de tornada davant el CB L’Hospitalet (69-51)

El CEM Estruch Pavelló Joan Busquets d’El Prat de Llobregat, va acollir ahir la tornada de la semifinal de la Lliga Catalana LEB Or. El conjunt local, que ja havia guanyat a l’anada disputada a l’Hospitalet, va tornar a imposar-se, però en aquesta ocasió per un 69-51 fent-se així amb el bitllet per a una final en la qual seran amfitrions.

Després d'uns primers minuts d'igualtat, l'equip de Dani Miret, amb un parcial de 10-0 va aconseguir marxar al descans amb un 41-28 favorable i encarrilar definitivament el seu accés a la final en un matx que van arribar a guanyar per 22 punts. El millor del partit de tornada va ser el visitant Albert Homs, tot i la derrota del seu equip, amb un total de 18 punts i 12 rebots (28 de valoració). Per part local va destacar Wesley Sena amb un 15 de valoració fruit dels seus 16 punts i 7 rebots.

Els guanyadors de les semifinals s'enfrontaran a la Final del diumenge 30 de setembre, a les 20h, al Joan Busquets d’El Prat de Llobregat en un partit que s'emetrà en directe Esport3.

Redacció / Fotos: lhospitalet.com-CB Prat