Sant Vicenç dels Horts premia els seus esportistes, entitats i clubs

L'acte, que enguany va arribar a la vuitena edició, va coincidir amb la inauguració de les millores al Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Josep

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va organitzar ahir al vespre la 8a Festa del Reconeixement de l'Esport Vicentí, esdeveniment que va premiar esportistes, entitats i clubs en diferents modalitats. A més, la celebració va coincidir amb la inauguració de les millores realitzades al Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Josep, equipament on es va desenvolupar la festa. S'hi ha instal·lat un nou sistema de calefacció a les graderies, s'han reformat els vestidors i s'han actualitzat les mesures de seguretat amb sortides d'emergències, entre d'altres millores.

DnpYoc2W0AIMX9s

En total, es van repartir 48 guardons. El consistori baixllobregatí va premiar a tots aquells esportistes, entitats i clubs que van aconseguir algun mèrit individual, ascens de categoria o que van participar amb la selecció catalana en alguna competició. Enguany, també es van lliurar els "Premis especials" a entitats i esportistes amb una trajectòria destacada o que van treballar valors solidaris i de cohesió social: en el món de l'atletisme, David Hernández i les germanes Raquel i Eva Parrado; al futbol, el CD La Guàrdia i l'Associació de Futbol Sant Vicenç 2009; al ciclisme, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, el vicentí Joaquim Vilaplana; i l'Associació Temps de Lleure SVH.

DnpLOF4WwAAZ v2

Portes obertes

Just abans de la vuitena Festa del Reconeixement de l'Esport Vicentí, es va inaugurar les millores del Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Josep. L'Ajuntament va organitzar una jornada de portes obertes de 19 a 20 h. La inauguració i la Festa van comptar amb l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich; el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras; el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort, i el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Pep Graus.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix