La UE Santboiana presenta els seus equips sènior

El club també va donar a conèixer la samarreta oficial per a la temporada 2018-2019

La Unió Esportiva Santboiana i Hyundai van presentar al concessionari LinkMotor de Sant Boi, empresa patrocinadora, les plantilles dels equips sèniors (masculí i femení) juntament amb la nova samarreta oficial de competició. El nou disseny, enguany patrocinat per Hyundai a la part frontal, està dissenyat per l’il·lustrador Jordi Elias.

Durant l’acte es va projectar un emotiu vídeo que va servir per explicar el nou disseny de l’equipació del degà, inspirat en el paisatge de la muntanya de Sant Ramon, al municipi baixllobregatí. El vídeo va fer referència a la gran projecció social de la UE Santboiana: “Estimem el que tenim dins i fora del camp. Respirem el mateix aire.”

Captura de pantalla 2018 09 20 a las 06.55.28

Durant l’acte van intervenir Vicenç Muñoz, gerent de Grup T Automoció Hyundai Linkmotor.es, Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, Miquel Martínez, president de la UES, i Jordi Elias, vicepresident esportiu de la UES i dissenyador de la samarreta. Tots van coincidir en la importància d’ambdues entitats a Sant Boi, Hyundai per la vessant empresarial i econòmica i la UES pel seu component esportiu i per projectar la marca Sant Boi a la resta de l’estat.

La UE Santboiana, a més, va deixar palès en aquest acte la seva intenció de treballar en un conjunt d’actes i activitats especials que dedicarà el club de cara al centenari de 2021. El primer equip del degà s’estrenarà com a local aquest pròxim diumenge a les 12h del migdia al Baldiri Aleu davant El Salvador (partit corresponent a la segona jornada de la Divisió d’Honor de Rugbi).


Redacció / Fotos: Jordi Elías

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix