El bàsquet nacional homenatja Juan Carlos Navarro

Imprimeix

La FEB li va concedir la insígnia d’or i brillants en reconeixement a la seva dilatada carrera esportiva

El president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Jorge Garbajosa, va imposar a Juan Carlos Navarro la insígnia d'or i brillants de la FEB en reconeixement a la seva llarga i brillant carrera esportiva com a jugador de bàsquet. Un acte que es va realitzar durant el partit entre Espanya i Letònia en partit classificatòria per a la Copa del Món 2019.

navarro mumbru 3

El santfeliuenc ha estat el líder en partits jugats amb la Selecció Absoluta (253), deu medalles en categoria sènior –entre les quals es troba l’or del Mundial de Japó i l’Eurobasket 2009 I 2011, i tres medalles olímpiques a Pequín 2008, Londres 2012 i Rio 2016-, títols amb el seu club, l’FC Barcelona Lassa, i reconeixements individuals. De tot això pot presumir la carrera com a jugador de Juan Carlos Navarro, a la qual recentment ha posat punt final després de dues dècades en l’elit espanyola i internacional. Uns èxits que li han convertit en una gran referència de la història del bàsquet espanyol.

En el mateix acte, l’ABP –Associació de Jugadors de Bàsquet Professionals- també va homenatjar, a més del propi Navarro, a altres dos jugadors retirats al final de la passada temporada: Àlex Mumbrú i Albert Miralles.


Redacció / Fotos: FEB