Mataró i Granollers, campions del Torneig d’Esplugues d'handbol

La competició va aplegar un total de divuit equips entre masculins i femenins

Esplugues de Llobregat va acollir, un any més, el Torneig Juvenil en categoria masculina i femenina. Durant el cap de setmana, el municipi baixllobregatí es va convertir en un referent de l’handbol de formació.

El KH7 Balonmano Granollers es va proclamar campió de la trenta-tresena edició de la competició masculina després de guanyar la final davant del Balonmano Elx per 32 a 28. Un total de dotze equips van participar en aquesta competició. El partit es va poder veure per La Xarxa TV.

WhatsApp Image 2018 09 17 at 03.30.25 1

En categoria femenina, que va arribar a la tercera edició, el JH Mataró es va endur el trofeu vencent a la selecció catalana cadet per un ajustat 33 a 31. María Muñoz, de l’equip del Maresme, va ser designada jugadora més valuosa de la final. Hi van participar un total de sis equips.