El millor handbol juvenil català se cita a Esplugues de Llobregat

Imprimeix

La final masculina serà transmesa en directe per La Xarxa TV aquest diumenge

Des d’avui i fins aquest diumenge 16 de setembre, el CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat  acollirà la tercera edició del Torneig Juvenil Femení i el trenta-tresè Torneig Juvenil Masculí, que any rere any organitza el CH Esplugues, i que enguany comptarà amb la participació de la Selecció Catalana Cadet Femenina.

IMG 9926 copia

El tercer Torneig Femení comptarà amb la participació de sis equips, a més de la Selecció Catalana Cadet participaran el KH-7 BM Granollers, CH Sant Joan Despí, conformaran el grup A de competició, mentre que H Palautordera Salicru, CJH Mataró i el conjunt local de l’Handbol Esplugues, formaran el grup B.

IMG 0491

Pel que fa al trenta-tresè Torneig Juvenil Masculí comptarà amb la participació de dotze equips, distribuïts en quatre grups. En el grup A jugarà el FC Barcelona, el KH-7 BM Granollers B i el BM Mislata, el grup B estarà format per KH-7 BM Granollers A, BM La Roca i CH Sant Joan Despí, el grup C el formaran el H Sant Martí, CH Sant Esteve Sesrovires i BM Elx, i, per últim, al grup D jugaran Joventut Handbol La Llagosta, Handbol Sant Cugat i l’amfitrió l’Handbol Esplugues.

Per televió

Enguany, fruit de la col·laboració entre La Xarxa TV i la Federació Catalana d’Handbol, la final d’aquest 33è Torneig Juvenil Masculí serà retransmesa, en directe (18h), per La Xarxa de Televisions Locals, en el programa Handbol En Joc.

Després del gran èxit de les retransmissions realitzades la temporada passada, fruit del conveni signat per les mateixes dues institucions, aquest serà el primer directe de la temporada 18/19. Una nova temporada que, de ben segur, estarà plena de grans retransmissions que ens faran gaudir, cada diumenge a la tarda, del nostre esport.

Redacció / Fotos: Valonmano Con V