Es presenta la XXIII Travessa 2018 Sant Joan Despí-Montserrat

L’acte es va realitzar a Can Negre i també es va donar a conèixer el mallot que lluiran els i les participants

Ahir es va presentar a Can Negre la Travessa 2018 Sant Joan Despí-Montserrat, que enguany arriba a la vint-i-tresena edició. Aquest marxa no competitiva oberta a majors de 16 anys, organitzada per al Club Ciclista Sant Joan Despí, se celebrarà el proper 7 d’octubre i tindrà un recorregut de 74 quilòmetres amb un desnivell de 1.950 metres (l’itinerari estarà senyalitzat i transcorrerà per pistes i camins de muntanya).

perfil2018

A l’acte de presentació de l’edició d’aquest any, on va participar l’alcalde Antoni Poveda, es va donar a conèixer el mallot que lluiran els i les participants.

Dm6z6ltWwAIpZrE

Redacció / Fotos: CC Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix