Laia Sanz es corona a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme

L’equip de la pilot corberenca va ser primer en la categoria TCR i quinzè en la classificació general

Bon paper de l’equip Cupra Racing Monlau Competición pilotat per Francesc Gutiérrez, Laia Sanz, Alba Cano i Jordi Gené, que van ser primers en la categoria TCR i quinzens a la classificació general després de completar el traçat del Circuit de Barcelona-Catalunya amb 621 voltes. El Cupra Racing Monlau Competición va quedar per davant del Baporo Motorsport de l'espanyol Jaime Font i els italians Alberto Vescovi i Roberto Ferri. “Quan tens un gran cotxe, aconseguir grans coses és molt més fàcil”, va manifestar Sanz després de finalitzar la competició. Laia Sanz (vuit vegades finalista del Ral·li Dakar, tretze vegades campiona del món de trial, cinc vegades campiona del món d’enduro i ambaixadora de la marca CUPRA) també va expressar que “en una carrera de resistència no solament es tracta de pilotar un cotxe perfectament preparat sinó que també representa un enorme repte personal. Una carrera de 24 hores requereix que paris esment el 100% del temps, fins i tot quan intentes dormir alguna cosa entre els torns dels pilots, ja que a qualsevol moment pot sorgir un canvi i has d'estar preparat per afrontar-ho. L'equip m'ha donat suport i gràcies a ells he donat el millor de mi mateixa i estic molt contenta amb el resultat.”

DmwLhGTWsAAUbmb

DmqrNZ0W4AI74qA

El Porsche 911 GT3 R de l'equip alemany Herberth Motorsport es va proclamar campió de les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme disputades en el Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. L'equip format per Daniel Allemann, Ralf Bohn, Robert Renauer i Alfred Renauer va completar amb 677 voltes al traçat barceloní i establir així un nou rècord en aquesta prova de resistència (l'anterior plusmarca la va aconseguir el Schubert Motorsport en 2011 amb 669 voltes). La segona posició va ser per a l'equip txec Bohemian Energy Racing amb un Ferrari 488 GT3 que va donar 676 voltes i el podi el van completar els francesos de l’IDEC Sport Racing, amb un Mercedes AMG GT3, després de donar 669 voltes.

Redacció / Fotos: Laia Sanz