Albert Parreño i Indre Barkute guanyen el Triatló de Gavà

Imprimeix

Miquel Antúnez i l’holandesa Alizee Kerveran es van imposar en la modalitat Sprint

Gavà va acollir el passat diumenge 9 de setembre la sisena prova del circuit nacional de triatló popular Santander Triathlon Series, que va aplegar un miler d’esportistes en un assolellat matí d’esport marcat pel bon ambient i la nombrosa afluència de públic.

En una prova disputada en tres distàncies, Albert Parreño, del Fasttriatlon, va ser el vencedor del triatlon Olímpic en creuar la meta amb un temps de 1h46’27’’. Per darrere, els seus companys Adrià Muñoz (1h46’40’’) i Dani Antúnez (1h50’26’’) han completat un podi amb triplet per al club català. En categoria femenina, victòria per l’alemanya Indre Barkute amb un temps de 2h11’20’’. La segona posició fou per a Eva Pérez del Río (2h18’17’’) i tercera per a Lorena Marmaneu (2h21’04’’). A més, el Fasttriatlon va aconseguir alçar-se amb la Copa Santander que premia al club més nombrós.

article Triatlo Gava regresa 25 septiembre nueva modalidad 572b0cc765cf4

En la modalitat de triatlon Sprint el vencedor va ser Miquel Antúnez amb un temps d’1h05’34’’, en segona posició, a 33 segons, entrava Alex Badía i en tercer lloc Alexandre Zanuy. En dones, l’holandesa Alizee Kerveran guanyava amb un temps d’1h21’09’’, mentre que la segona va ser l’italiana Chiara Troncarelli a 35 segons, i Ainhoa Alava tercera a 42 segons.

La propera parada serà Sevilla, el diumenge 16 de setembre, data en la qual es disputarà el Triatló Port de Sevilla.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà