Juan Carlos Navarro: "Continuaré donant-ho tot per aquest club"

El santfeliuenc va oferir una roda de premsa de comiat com a jugador de bàsquet

Juan Carlos Navarro va oferir ahir una roda de premsa de comiat com a jugador de bàsquet. Les primeres paraules del santfeliuenc han estat per donar les gràcies. Navarro, emocionat i nerviós, no s'ha volgut deixar a ningú: club, amics, família, companys, excompanys, premsa i treballadors del Palau. "La meva intenció és que Juanqui segueixi sent Juanqui", va explicar.

DmfemJ6XsAEq88j

La nova etapa de La Bomba s’inicia fora de les pistes. "Continuaré donant-ho tot per aquest club", va dir. Tal com ha repetit en més d'una ocasió, el club de la seva vida. En el seu nou camí en l’FC Barcelona, Navarro ajudarà en la transició dels jugadors joves cap al primer equip, una nova tasca que li motiva molt. "Sempre m'he deixat la pell i el físic amb la samarreta de la meva vida, des de les categories inferiors fins a l'últim partit". A més, també exercirà una funció institucional, de representació.

DmfemLQX4AAnCG

Cal destacar la presència dels seus excompanys i ara a l’NBA, Pau i Marc Gasol així com Ricky Rubio, així com l’entrenador del primer equip, Svetislav Pesic.

Retirada de la samarreta

Durant aquests 20 anys en el primer equip es queda "amb els títols guanyats, sobretot les dues Eurolligues, però també amb el respecte i l'amistat de tots, fins i tot dels rivals". I, com no podia ser d'una altra manera, la roda de premsa en forma d'homenatge ha acabat amb un altre trofeu, que resava Forever Bomba, i un altre aplaudiment per a Juan Carlos Navarro.

uQSlP2IS

Encara li esperen altres homenatges, el més important la retirada de la seva samarreta el 25 de novembre, el dia del Clàssic amb el Reial Madrid. Perquè, com ha dit el president Josep Maria Bartomeu, "mai li estarem suficientment agraïts per tot el que ens ha donat. Parlar de Navarro és parlar d’una llegenda. Per a mi el millor de la història de l’FC Barcelona."

DmgRiQNXgAAR0T6

A més, s'està treballant en l'elaboració d'un documental molt especial, d'uns 50 minuts de durada, que s'emetrà per Barça TV. Una peça audiovisual única, amb testimoniatges exclusius, que posa en evidència la importància de Navarro i el seu creixement com a jugador i llegenda blaugrana.

Redacció / Foto: FCB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix