Torna la Lliga Nacional Catalana EBA aquest cap de setmana

Hi participen el BBA Castelldefels, CB Cornellà, CB Esparreguera i CB Martorell

Tot està a punt per a la celebració de la trenta-setena edició de la Lliga Nacional Catalana EBA. La competició s'estructurarà en vuit grups i es disputarà una lligueta de tots contra tots durant tres jornades. Cal destacar la participació de quatre equips baixllobregatins: BBA Castelldefels, CB Cornellà, CB Esparreguera i CB Martorell.

dKfT1OPz9RiqmEBB

La fase final arrencarà el 12 d'octubre amb la disputa d'una eliminatòria prèvia d'anada i tornada (1 de novembre) que enfrontarà als primers classificats dels vuits grups: el primer del grup 8 contra el primer del grup 4 (A), el primer del grup 1 contra el primer del grup 7 (B), el primer del grup 3 contra el primer del grup 5 (C) i el primer del grup 2 contra el primer del grup 6 (D). Els guanyadors accediran a una Final a Quatre prevista pel 2 i 3 de febrer de 2019. El vigent campió de la competició és el CB Quart després de superar a la darrera final al CB Mollet per un 81-72.

Els grups amb participació comarcal són:

Gruyp III: CB Castellbisbal, CB Esparreguera, CB Martorell

Grup V: BBA Castelldefels, CB Cornellà, Barberà

Redacció / Foto: CBC-BCM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix