La UE Santboiana buscarà dissabte el seu primer títol de la temporada

Els blaus de Ricardo Martinena s’enfrontaran a Olot davant del Barça Rugby a la Supercopa Catalana Vueling

La UE Santboiana i el Barça Rugby seran els protagonistes de la primera edició de la Supercopa Catalana Vueling, que obre el teló a la temporada 2018/19. El partit es jugarà a Olot a partir de les dotze del migdia i s’oferirà en directe a través de les televisions locals de Catalunya gràcies a la cobertura de La Xarxa.

DmZydJsXgAAycfy

La presentació s’ha fet aquest matí al Museu Colet de Barcelona, amb la presència d’Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugbi, així com una representació dels dos clubs participants. El mandatari ha dit durant la seva intervenció que s’ha escollit Olot “per la pròpia iniciativa del Garrotxa RC. Volem potenciar el rugbi en una comarca que fa temps que treballa en una bona direcció” i ha afegit que “serà un gran derbi entre dues institucions amb una rivalitat positiva i una gran col·laboració amb el nostre rugbi. Esperem que sigui un partit amb gran expectació. Com a afegit, a Olot hi serà present el fins fa poc entrenador de la selecció argentina Daniel Hourcade.”

Màxima igualtat

Els dos conjunts saben que serà un partit molt equilibrat, com solen ser els derbis, que els servirà per posar-se a punt per a l’inici de la Divisió d’Honor, que arrenca el següent cap de setmana. Ricardo Martinena “Maño”, entrenador de la UE Santboiana, ha explicat que “Jugar la Supercopa Catalana a Olot és un plaer. Crec que serà un partit molt disputat, amb una gran rivalitat en què els dos equips sortirem a guanyar”. D’altra banda, Sergi Guerrero, tècnic del Barça ha manifestat que és una oportunitat única “poder disputar la Supercopa a Olot. La Santboiana és un club veí, és un club amic, i ens farà treure la nostra millor versió per poder competir-hi i tenir opcions de guanyar.”

RDP SUPERCOPA 08 600x338

RDP SUPERCOPA 07 600x338

Héctor Garcia, recentment nomenat capità de la Santboiana veu aquesta Supercopa  com una oportunitat: “Afrontem aquest derbi amb moltes ganes. Serà una bona manera de mesurar quin nivell de preparació hem assolit aquesta pretemporada”. També hi ha dit la seva Rochedi Mirabet, jugador del Barça: “La idea principal és guanyar el partit, tot i que la Santboiana és un rival molt competitiu. Ja vam donar la sorpresa l’any passat (derrotant la Santboiana després de 30 anys), i aquest any no serà menys.”

Redacció / Fotos: UE Santboiana-FC Rugbi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix