Dani Jarque comptarà amb una estàtua a Cornellà-El Prat

Dani Jarque comptarà amb una estàtua a l'estadi de Cornellà-El Prat, l'actual coliseu del RCD Espanyol de Barcelona, el club on va jugar sempre, fins la seva mort l'estiu de l'any 2009 a causa d'un atac de cor mentre feia la pretemporada amb l'equip a Itàlia.

L'acte d'inauguració de l'estàtua del mític futbolista santboià serà aquest dissabte a les 10.30 hores a la Porta 21 de l'estadi de l'Espanyol.

Familiars de Dani Jarque, directius del club i membres de diferents col·lectius espanyolistes retran homenatge al capità en un acte privat.

Un cop acabat l'acte institucional, els socis i aficionats que ho desitgin podran visitar l'estàtua i dipositar-hi flors a partir de les 12.00 hores i fins a les 15 hores d'aquest dissabte.

A més, després de cada partit a l'estadi del RCDE, la Porta 21 es mantindrà oberta una hora més perquè els socis i aficionats puguin accedir a l'interior i veure l'escultura, realitzada per Marta Solsona.

Héctor Marín | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
157

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix