El patinatge de velocitat pratenc brilla a l’Europeu

Imprimeix

Els integrants del CP Cobra, Luisa Maria González, Rafa Heredia i Gastón Moreno van aconseguir un total de nou medalles

El patinatge de velocitat pratenc està en moment molt dolç. Tres dels seus integrants, que formaven part de la selecció espanyola i membres del CP Cobra, van aconseguir un total de nou medalles en els Campionats d’Europa de l’especialitat que es van celebrar a Oostende (Holanda) que es van celebrar del 17 al 23 d’agost. Luisa Maria González va assolir sis metals (5 d’or i un de bronze), Rafa Heredia amb dos (un d’argent i un de bronze) i Gastón Moreno amb un argent. També va participar Teresa Moreno.

La juvenil Luisa Maria González va ser una de les grans triomfadores amb un total de sis medalles, cinc d’or. La patinadora va pujar al primer calaix del podi en els 300 metres contrarellotge en pista, en els 500 metres relleus per parelles en pisa, en els 1.000 i 500 metres sprint en pista, en els 200 metres contrarellotge en circuit i va sumar un bronze en la 1 volta en circuit. Precisament, Sandra Gómez, tècnica del CP Cobra i del programa d’alt rendiment de la Federació Catalana de Patinatge (ARC) havia estat l’última patinadora catalana que s’havia proclamat campiona d’Europa l’any 2002.

luisagonzalez4tpodieuropeuoostende2018

D’altra banda, el júnior Rafa Heredia va ser argent en la modalitat de marató en circuit i bronze en els 10.000 puntuació en circuit. Mentrestant, el juvenil Gastón Moreno va assolir la medalla d’argent en relleus a l’americana en pista.

rafaherediaplatamaratoeuropeu

gaston moreno relleus americana europeu 2018

Redacció / Fotos: FECAPA