L’AE Prat comença la Lliga al camp del Sant Andreu

Imprimeix

La resta d’emparellaments són Vilafranca-Santboià, Santfeliuenc-Reus B i Castelldefels-Gramenet

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer el calendari 2018/2019 del grup V de la Tercera Divisió on hi ha representats quatre equips baixllobregatins: AE Prat, FC Santboià, UE Castelldefels i FC Santfeliuenc. La competició arrencarà el pròxim 19 d’agost i finalitzarà el 19 de maig de l’any vinent, en una Lliga que comptarà amb vint-i-un equips i que tindrà un total de 42 jornades.

2018 07 29 22 25 591DX 9656

Els emparellaments són Vilafranca-Santboià, Santfeliuenc-Reus B, Castelldefels-Gramenet i Sant Andreu-El Prat. La resta de rivals dels conjunts de la nostra comarca són Europa, Martinenc, Horta, Figueres, Cerdanyola del Vallès, San Cristóbal, Sants, Terrassa, Pobla de Mafumet, Llagostera, Ascó, Granollers i L’Hospitalet.

Copa del Rei

D’altra banda, l’RFEF ha realitzat aquesta tarda el sorteig de la primera i la segona eliminatòries de la Copa del Rei 2018-2019. Un total de sis equips catalans –entre ells el Cornellà- prendran part en aquestes dues rondes inicials, que es disputaran a partit únic. Els verds s’enfrontaran en la primera eliminatòria al Sant Andreu (5 de setembre) al Nou Estadi Municipal.

Redacció / Fotos: Óscar Yeste