El Cornellà passa a la segona ronda de la Copa Catalunya Absoluta

Queden eliminats el Santfeliuenc, Castelldefels, El Prat, Santboià i Gavà

La Copa Catalunya Absoluta 2018-19 va començar aquest cap de setmana amb la disputa de la primera eliminatòria, i amb la participació, amb sort diversa, de fins a sis equips de la nostra comarca.

Dissabte es van estrenar el Castelldefels, El Prat, Santfeliuenc i Cornellà. En el partit més interessant de la jornada, el Cornellà, de la Segona B, es va imposar a Les Grases al Santfeliuenc, de Tercera Divisió, per 1-0 gràcies a un gol de David Goldar (90’), que li permet classificar-se per a la següent ronda. Menys sort van tenir els altres dos representants comarcals, ja que el Castelldefels va caure al Camp de l’Energia davant el Sants (1-0), i el Prat, al Municipal Sagnier, davant de l’Ascó (1-1). L’eliminatòria es va decidir als penals (2-4).

DjNmjoyWsAY1eCR

DjNd16VX4AATFa5

D’altra banda, ahir diumenge es van disputar dos partits més. El Santboià, que s’estrenava al Joan Baptista Milà va perdre per un clar 1-3 davant el Vilafranca. Mentrestant, el Gavà no va poder superar al Lleida Esportiu, que es va mostrar molt superior (1-4)- El partit es va jugar a La Bòbila.

2018 07 29 22 24 421DX 9529

2018 07 29 22 25 591DX 9656

La segona eliminatòria entre els equips vencedors tindrà lloc el pròxim dissabte 4 d'agost i diumenge dia 5.

Redacció / Fotos: Óscar Yeste-AE Prat-FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix