L’esport sesrovirenc va celebrar la seva gran nit

Els guanyadors en la categoria absoluta van ser Jana Fernández (futbol) i Carlos Romero (natació)

Com ja és tradicional, Sant Esteve Sesrovires van tancar la temporada esportiva 2017/2018 amb una gran festa el passat 21 de juliol. L’escenari escollit van ser els Jardins de l’Ajuntament i l’edició d’enguany va ser l’onzena. Durant l’acte, que va aplegar totes les entitats esportives locals, es van guardonar els millors esportistes adults i de base, els equips adults i de base així com el millor tècnic esportiu.

Jana Fernández, en categoria femenina, i Carlos Romero, en la masculina, van ser escollits com a millors esportistes absoluts d’enguany. Jana Fernández és jugadora de l’equip Juvenil Femení de l’FC Barcelona i formada a l’Escola de Futbol de Sant Esteve. Campiona d’Europa amb la Selecció Espanyola de Futbol Sub 17. D’altra banda, Carlos Romero és nedador de proves de llarga distància, que compagina esport i solidaritat, amb la finalitat de promoure les donacions per a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona. Recentment ha finalitzat la cursa de la cursa de la Batalla de Rande, prova en aigües obertes a la Ria de Vigo d’una distància de 27 quilòmetres.

DipqoKcWsAAYuSH

Els altres finalistes en la categoria femenina van ser Anna Cubero, jugadora del Sènior Femení del Club Vòlei de Primera Catalana; i Laura Uroz, esportista de l’equip Sènior de l’Escola de Taekwondo. Campiona de Catalunya de Poomsaes. Actualment és la número 6 del rànquing d’Espanya i forma part de la Selecció Catalana de Taekwondo. I a la categoria masculina, els finalistes van ser Sergio García, jugador del Sènior Masculí del Club Futbol de Tercera Catalana, formant part del primer equip de l’entitat durant 13 temporades; i Rubén Ridao, jugador del Sènior Masculí del Club Handbol de Primera Estatal. Iniciat a l’Escola d’Handbol als 8 anys.

Els altres guardons van ser per:

Tècnic esportiu més destacat

MONTSE BADESA (patinatge)

Coordinadora i entrenadora del Club Patinatge des de la seva fundació fa més de 10 anys. Campiona d’Espanya com a patinadora amb el FC Barcelona i entrenadora de l’entitat durant més de 30 anys. Tota una vida dedicada al Patinatge Artístic, la seva passió

Equips Absoluts més destacats

SÈNIOR FEMENÍ-B DEL CLUB PÀDEL

Ascens a Tercera Divisió del Padelcat

SÈNIOR DE L’ESCOLA DE TAEKWONDO

Primer classificat en diferents campionats de Catalunya, d’Espanya i Universitaris

SÈNIOR MASCULÍ-B DEL CLUB HANDBOL

Ascens a Primera Catalana d’Handbol

SÈNIOR MASCULÍ-A DEL CLUB HANDBOL

Segon classificat de Primera Estatal d’Handbol, participació en les Fases d’Ascens a Divisió d’Honor Plata, i segon classificat de la Copa Catalana

Equips més destacats de l’esport base

INFANTIL MASCULÍ-A DE L’ESCOLA DE FUTBOL

Primer classificat i equip invicte, assolint l’ascens a Primera Catalana de Futbol

BENJAMÍ MASCULÍ DE L’ESCOLA D’HANDBOL

Quart classificat a la Fase Final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya celebrada a Tortosa

INFANTIL FEMENÍ DE L’ESCOLA DE VOLEIBOL

Classificat per la fase d’ascens a Primera Catalana de Voleibol

ALEVÍ MASCULÍ DE L’ESCOLA DE FUTBOL SALA

Primer classificat i ascens a Segona Catalana de Futbol Sala

SHOW SECUNDÀRIA DE L’ESCOLA DE PATINATGE ARTÍSTIC

Primera temporada participant en les competicions de la Federació Catalana de Patinatge, assolint el cinquè lloc al Critèrium de Barcelona

ALEVÍ DE L’ESCOLA DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Entre els tres primers classificats en totes les competicions del Consell Esportiu del Baix Llobregat

GRUP COMBAT DE L’ESCOLA DE TAEKWONDO

Primeres posicions en diversos campionats de Catalunya i d’Espanya

Esportistes més destacats de l’esport base

FERRAN PUCHE (futbol)

Jugador de l’equip Infantil Masculí-A de l’Escola de Futbol, que ha assolit l’ascens a Primera Catalana de Futbol. Màxim golejador del campionat.

AVRIL GARCIA (handbol)

Jugadora de l’equip Cadet Femení de l’Escola d’Handbol, que representa l’augment i progressió de la vessant femenina de l’entitat, amb més de 60 jugadores practicant l’handbol.

IAN HERENCIA (futbol sala)

Jugador de l’equip Prebenjamí de l’Escola de Futbol Sala. Convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala.

ARIADNA PALET (pàdel)

Finalista en diverses proves de la Federació Catalana de Pàdel. Classificada en la posició 19 del rànquing de Catalunya.

NEREA ROMERO (patinatge)

Patinadora de l’Escola de Patinatge Artístic, que destaca per la seva progressió i aprenentatge.

ARIADNA VAL (gimnàstica)

Gimnasta del Club Gimnàstica Artística d’Hospitalet, que ha assolit el tercer lloc a la Lliga Iberdrola, el cinquè lloc a la Lliga Francesa, i classificada pel Campionat d’Espanya.

ALEJANDRO RUEDA (taekwondo)

Esportista de l’Escola de Taekwondo. Campió de Catalunya en la modalitat de Combat, tercer lloc al Campionat d’Espanya, i primer lloc al Campionat de Lleida i l’Open d’Alcanar.

SERGI PÉREZ (tir amb arc)

Esportista del Club Tir Olesa, que ha assolit el segon lloc al Campionat de Catalunya en Sala a Figueres, i el primer lloc al Campionat de Catalunya a l’Aire Lliure a Constantí.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix