Els Legends tornen a la Lliga Catalana de Futbol Americà

Els baixllobreatins s’estrenaran a la competició al camp dels Terrassa Reds

Després d’una temporada d’absència els Legends tornen a la màxima competició catalana de futbol americà. L’equip, que enguany jugarà a  Sant Climent de Llobregat -segons la Federació Catalana-, disputarà, a partir de novembre, la Lliga Catalana de Futbol Americà Sènior (LCFA), que arriba enguany a la seva trenta-unena edició. Els baixllobregatins, que en les darreres temporades jugaven a Torrelles de Llobregat, s’estrenaran en el camp del Terrassa Reds el proper 3 de novembre, i no serà fins a la cinquena jornada que ho faran a casa davant de l’Hospitalet Pioners. (12 de gener) La resta de rivals són els Riudoms Rebels, Vilafranca Eagles, Barberà Rookies, Barcelona Uroloki, Argentona Bocs, Ducs Football, Imperials de Reus, Barcelona Pagesos i Barcelona Bufals.

Captura de pantalla 2018 07 26 a las 22.10.11

La competició tindrà un total d’onze jornades de Fase Regular que donaran l’accés als quatre millors classificats a les semifinals previstes pel cap de setmana del 27 d'abril on es decidiran els finalistes de la XXXI edició amb final prevista el cap de setmana del 12/13 de maig del 2019.

Redacció / Fotos: Legends (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix