La UE Santboiana obrirà la Lliga al camp de l’Ordizia

Imprimeix

Els de Ricardo Martinena s’estrenaran al Baldiri Aleu davant del Salvador de Valladolid

Ahir dimecres es va sortejar a la seu de la Federació Espanyola de Rugbi (FER) els calendaris de la Lliga Heineken-Divisió d’Honor, la Lliga Iberdrola i la Divisió d'Honor B masculina per a la temporada 2018-2019.

La Lliga de Divisió d'Honor masculina-Lliga Heineken, que comença el 16 de setembre, s'estrenarà amb el derbi val·lisoletà entre El Salvador i VRAC. Completen la jornada Cisneros-La Vila, Barcelona-Hernani, Ordizia-Santboiana, Independiente-Guernica i Burgos-Alcobendas. Cal recordar que els baixllobregatins estrenaran entrenador amb la incorporació de Ricardo ‘Maño’ Martinena, que subtitueix Lewis Williams.

800 x jev0916

Per segon any consecutiu, la primera volta del calendari de la Lliga Heineken servirà per esbrinar els quarts de final de la Copa del Rei. Els quatre grups són els següents. En l'I, Cisneros, VRAC i Barcelona. En el II, Alcobendas, Santboiana i Burgos. En el III, La Vila, Hernani i Guernica. I en el IV, Independiente, Ordizia i El Salvador.

El filial blau

D’altra banda, el filial de la UE Santboiana, que dirigeixen Diego Godoy i Paco Baena, jugarà a la tercera categoria nacional. La Divisió d'Honor B, dividida en tres grups i el B del club baixllobregatí estarà enquadrat en el grup B/Llevant amb els següents emparellaments a la jornada inaugural: Poble Nou-CAU València, Barbarians Calvià-LHospitalet, Fènix-Montcada, Sant Cugat-Santboiana B, Tatami-València i Les Abelles-BUC.

godoy baena rugbycat 800x445

Redacció / Fotos: UES