Definits els calendaris d’Argent femení i Primera Estatal masculí d’Handbol

Imprimeix

El Sant Vicenç dels Horts i Sant Joan Despí tindran representació en les dues categories, mentre que l’Esplugues i el Sant Esteve Sesrovires militaran a la masculina

Es va celebrar ahir a la seu de l’RFEBM el sorteig dels calendaris de la temporada 2018/19 a la Divisió d’Honor d’Argent femenina i a la Primera Estatal masculina. En totes dues categories hi ha representació baixllobregatina.

La categoria d’argent de l'handbol femení espanyol arrencarà el proper 15 de setembre, conformada per quatre grups de catorze equips cadascun. D'aquests 56 participants, solament un podrà dir a final de temporada qui és nou equip de Lliga Guerreres Iberdrola. L’Handbol Sant Vicenç dels Horts i l’Handbol Sant Joan Despí tornaran a ser els representants comarcals. El grup està format pel Sant Vicenç, Amposta, Sant Quirze, La Roca, Joventut Mataró, OAR Gràcia, Sant Joan Despí, Associació Lleidatana (s'ha acabat mantenint), Puchi (ha renunciat a Divisió d'Honor), Elda, Mislata, Agustinos Alicante, Dominicos Zaragoza i Benidorm (puja de categoria).

DaRtDDMWkAAl8p8

Primera jornada

Elda- Sant Vicenç

Sant Quirze – Amposta

Puchi - Joventut Mataró

Mislata - OAR Gràcia

Lleidatana - Agustinos Alicante

Benidorm - Sant Joan Despí

Dominicos Zaragoza - La Roca

D’altra banda, la categoria de bronze masculina donarà el seu tret de sortida el 22 de setembre, amb una xifra de 96 equips participants, dividits en sis grups de setze conjunts cadascun. Els dotze millors equips de la lliga regular -dos primers de cada grup- podran disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Argent masculina, i tan sols tres aconseguiran l'anhelat ascens. CH Sant Esteve Sesrovires, Handbol Sant Joan Despí, Handbol Esplugues i handbol Sant Vicenç seran els representants baixllobregatins.

DZJ27F8WsAIZMXm

DbVEXosWkAEE9we

Els equips estan en el grup D i són Sant Esteve Sesrovires, Sant Quirze, La Roca, Granollers B, Sarrià, OAR Gràcia, Joventut Mataró, Salle Montcada, Sant Cugat, Sant Joan Despí, Esplugues, Palautordera, Sant Vicenç, Sant Esteve Palautordera (havia baixat, però se salva), Poblenou (puja de Lliga) i Salle Bonanova (puja de Lliga, tot i no haver-ho assolit a les fases).

Primera jornada

BM La Roca - Joventut Mataró

Sant Quirze - Sant Esteve Palautordera

Sant Vicenç – Palautordera

Sant Joan Despí - UE Sarrià

OAR Gràcia - Sant Cugat

Sant Esteve Sesrovires – Montcada

Salle Bonanova - Granollers B

Poblenou - Esplugues

Redacció / Fotos: HSVH-CHSES-HSJD