El CB Cornellà enceta la Lliga EBA amb el CB Tarragona

Esparreguera-Quart, Martorell-Valls i Mollet-Castelldefels són els altres enfrontaments a la primera jornada

Un total de 28 equips disputaran la Conferència C de la Lliga EBA en aquesta temporada 2018/19. Un sistema de competició que repeteix les temporades anteriors amb els dos primers classificats de cada grup jugant una Final a Quatre per determinar l'ordre definitiu. Hi haurà representació de Catalunya, Aragó i Balears. Els representants baixllobregatins seran el CB Cornellà, CB Esparreguera, CB Martorell i BBA Castelldefels.

cbc martorell

Oscar Navarro durant Tenea Esparreguera 2022407977 54095995 1024x683

Dos grups

La Conferència C es dividirà en dos grups l’A i el B. En el primer hi seran el CB Esparreguera, CB Cornellà i el CB Martorell, que tindran com a rivals el Mataró Parc Boet, Simple Olivar de Saragossa, Quart, Tarragona, Salou, Castellbisbal, Valls, Mataró Feimat, Igualada, Calvià balear i salt. Mentrestant, l’ABB Castelldefels estarà enquadrat en el segon grup juntament amb Pardinyes, Palma Air Europa balear, Arenys Bàsquet, Morabanc Andorra B, Barberà, SESE, Martinenc, Sant Adrià, JAC Sants, El Masnou, Gaudí CB Mollet, Alfindén i Sant Josep. La Lliga Regular començarà el 23 de setembre.

Primera jornada

Grup C-A

CB Esparreguera – CB Quart Germans Cruz

CB Cornellà – CB Tarragona

CB Martorell – CB Valls

Grup C-B

Recambios Gaudí CB Mollet – BBA Castelldefels

Redacció / Fotos CB Cornellà-CB esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix