El Barça CBS començarà la Lliga davant de l’Añares Rioja

El primer partit lluny de Sant Feliu de Llobregat serà a la pista del Segle XXI

S'ha sortejat el calendari de la Lliga Femenina 2 2018/19, una competició que torna a tenir 28 equips participants, entre els quals hi ha el Barça CBS, dividits en dos grups i que aspiren a les dues places d'ascens a la Lliga Dia. El sistema de competició es manté amb dos descensos per grups i quatre places per a la Fase Final, que es disputarà del 25 al 28 d'abril de 2019.

DaMgg9VWAAARFhu

Les santfeliuenques estaran enquadrades en el grup A. La competició arrencarà el 5 d’octubre (20h) on el conjunt que dirigeix Isaac Fernández s’estrenarà a casa davant de l’Añares Rioja ISB. El primer partit a domicili serà una setmana després a la pista del Segle XXI.

Primera jornada


-  AD Cortegada – RC Celta Zorka


-  CB Arxil – Mataró Parc Boet


-  GDKO Ibaizabal – CBF Cerdanyola


-  Patatas Hijolusa – Segle XXI


-  Barça CBS – Añares Rioja ISB


-  Lima-Horta Barcelona – Fundación Ardoi


-  Inmobiliaria Víctor Antuña – Maristas Coruña

Redacció / Fotos: Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix