La UE Santboiana presenta Hyundai Linkmotor com a nou patrocinador

L’entitat ha renovat la seva imatge, que es podrà veure a partir de setembre

La Unió Esportiva Santboiana va presentar ahir Hyundai Linkmotor com a patrocinador principal per la nova temporada, en un acord “que esperem pugui durar fins a la celebració del centenari del club en 2021”, segons manifesten des del club. D’altra banda, la UE Santboiana va aprofitar l'acte per anunciar la renovació de la seva imatge, visible en una nova equipació que es podrà veure per primera vegada a principis de setembre en la presentació de la temporada 2018/19.

bba2705b de1c 4cee 9123 731403ff0142

Miquel Martínez, president del club, va agrair “l'aposta de Hyundai pels valors del rugbi i per la UE Santboiana, especialment ara que afrontem un any de transició amb una nova línia esportiva que té com a objectiu arribar al Centenari de 2021 amb un equip consolidat". Mentrestant, Vicenç Muñoz, gerent de Grupo T Automoción, va explicar que des de Hyundai Linkmotor “decidim apostar per la UE Santboiana pels valors que transmet. A més, si parlem de Sant Boi, el rugbi és el principal esport. Volem contribuir a promocionar l'esport i col·laborar amb el club en distintes accions. Esperem poder veure guanyar a la Santboiana aquest any i tots els que venen."

 

Redacció / Fotos: UE Santboiana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix