El CEB Pallejà posa el punt i final a la temporada amb èxits esportius

Imprimeix

Els Sèniors Femení i Masculí van assolir l’ascens de categoria, mentre que el Sots 21 Femení i Júnior Masculí van completar un gran any

El dimecres 4 de Juliol va tenir lloc a les instal·lacions del CE Bàsquet Pallejà del lliurament d'un record commemoratiu donada la gran temporada aconseguida per part de diverses categories del club dins la competició de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). Principalment, l'equip Sènior Femení va aconseguir l'ascens a Primera Categoria Catalana per a aquesta propera temporada i l'equip femení Sots 21 va guanyar la Lliga tegular participant a les Fases. Així mateix, l'equip Sènior Masculí es va imposar en el campionat i va assolir l'ascens a Segona Categoria Catalana i el Júnior Masculí va aixecar la Copa Catalunya Nivell A després d'una temporada espectacular de resultats i triomfs. L'esdeveniment va tenir lloc a les instal·lacions del CEB Pallejà a la Zona Esportiva Municipal.

Segons el club, “estem molt orgullosos del que s'ha aconseguit aquesta temporada, triomfs que han arribat gràcies a la gran feina de formació dels nostres equips tècnics, cirera del pastís a la cloenda del 50è aniversari de la seva fundació. Volem felicitar a tots els jugadors i entrenadors per la gran projecció aconseguida amb molt esforç i constància i els desitgem seguir treballant de la mateixa manera en endavant.”

 

D’altra banda, el president del CE Bàsquet Pallejà, Magí Bonsoms, va rebre la Medalla d'Argent a la passada Festa del Bàsquet Català 2018, distinció atorgada pels Directius de la Federació Catalana de Bàsquet amb motiu de la seva trajectòria dins del club.

Dg9nE8mX4AAziH1

Sènior Femení recentment ascendit a Primera Divisió Catalana

FOTO 1 IMG 20180704 WA0013

CE Bàsquet Pallejà Júnior negre campions de Catalunya

FOTO 2 IMG 20180704 WA0011

Sènior masculí van quedar líders en la categoria de Segona Divisió

FOTO 3 IMG 20180704 WA0012

Sub 21 femení va guanyar la Lliga Regular participant a les Fases

FOTO 4 IMG 20180704 WA0010

 

Redacció / Fotos: CEB Pallejà