Tancades les inscripcions per a les competicions FEB

El Baix Llobregat estarà representat en la LEB Or, EBA i Lliga Femenina 2

La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Bàsquet es va reunir ahir dimecres per donar la conformitat a les inscripcions dels equips per a les competicions FEB de la temporada 2018/19. Ha estat un èxit total amb una gran estabilitat en els equips, inscripcions completes en totes les lligues i el flux d'ascensos i descensos perfectament consolidats.

Les competicions FEB tindran vuit equips més, precisament amb els quals s'amplia la Lliga LEB Argent, que tanca la piràmide perfecta de les competicions masculines: Divuit equips en LEB Or, vint-i-quatre en LEB Plata i cent sis en Lliga EBA. En categoria femenina es completa exclusivament amb els equips que compleixen els drets esportius de la temporada passada, i amb més peticions de participació que places existents

A la LEB Or tornarà a ser-hi el CB Prat. Les novetats són el Bilbao Basket i el Real Betis, que baixen de l’ACB i pugen el Granda i Real Canoe. La competició continua amb 18 equips (Araberri, Basket Bilbao, Imprenta Bahia, FC Barcelona, CB Prat, Força Lleida, Cáceres, Amics del Bàsquet, Coruña, Ourense, Sevilla, Granada, Baloncesto Peñas, Real Canoe, Oviedo, Mariasta, Ciudad de Valladolid i Melilla).

D’altra banda, a la Lliga EBA estarà format per 108 equips que es distribuiran en cinc grups. Els conjunts baixllobregatins que militaran en aquesta categoria -grup C- són Bàsquet Club Martorell, CB Cornellà, CB Castelldefels i CB Esparreguera. La resta són Imprenta Bahía, Costa Calvià, Mollet, JAC Sants, Mataró, Boet-Mataró, Sant Josep Badalona, Barberà, El Masnou, Arenys, Sant Adrià, Igualada, Castellbisbal, Santa Eulàlia, Quart, Pardinyes, Andorra, Tarragona, Salou, alls, Zaragoza, Compañía de María, Salt i Martinenc.

Campions

Categoria femenina

La Lliga Femenina 2, la segona categoria del bàsquet nacional femení, estarà format per 28 equips que es dividiran en dos grups. El Barça-CB Santfeliuenc estarà enquadrat en el grupo A. Els equips són Mataró, Santa Rosa de Lima, Barça CBS, Cerdanyola, Iraurgi, Ibaizabal, Baloncesto Aros, Fundación Navarra, Avilés, Cortegada, Bosco, Arxil, DGE i Maristas.

DgYDj43W0AAXkuX

Redacció / Fotos: CB Prat-CB Esparreguera-Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix