Torna el millor handbol a Sant Esteve Sesrovires

La competició esportiva aplegarà enguany vuitanta equips de diferents indrets del món

Sant esteve Sesrovires tornarà a ser, un any més, la capital de l’handbol mundial. Del 13 al 17 de juliol se celebrarà el Torneig Internacional d’Handbol Trofeu Festa Major que aplegarà 80 equips de diferents indrets del món. En aquesta edició destaca l’increment de la participació d’equips femenins, que se situa per sobre del 40%. La competició està organitzada pel Club Handbol Sant Esteve amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els jugadors i àrbitres participants provenen de països com França, Portugal, República Txeca, Eslovàquia, Algèria, Iran, Egipte i Congo, entre d’altres. El torneig dividirà els equips en 12 categories diferents, des d’alevins fins a veterans.

600x375 crop 90 img 6700

img 6733

El torneig començarà el 13 de juliol amb la tradicional desfilada dels equips amb les seves banderes a la Pista Coberta Francesc Castellet. Els partits es disputaran en diferents equipaments municipals, com la mateixa Pista Coberta Francesc Castellet o el Pavelló Poliesportiu Municipal.

El primer equip del CH Sant Esteve, el sènior A, arriba al Torneig Internacional després d’haver completat una temporada espectacular: segon lloc a Primera Estatal, que li va permetre disputar les Fases d’Ascens a Divisió d’Honor d’Argent;  i la segona posició a la Copa de Catalunya, fet que li permetrà jugar la Supercopa de Catalunya a finals d’agost contra el Fraikin Granollers o el Barcelona Lassa.

Redacció / Fotos: CH Sant Esteve

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix