Marc Civit fa realitat el seu somni i fitxa pels Toronto Blue Jays

Imprimeix

El jove talent de beisbol és el primer jugador del planter del CBS Sant Boi que firma un contracte professional

Des d’aquest cap de setmana, els Toronto Blue Jays compten amb un jugador català a les seves files: Marc Civit San Martín. El passat dissabte al vespre, amb la presència del caça-talents Henry Sandoval a les instal·lacions del CBS Sant Boi es va firmar el contracte que li obre les portes immediatament de l’organització nord-americana. A més de la seva família i membres del club, també van estar presents, Lluiïsa Moret, alcaldessa de la ciutat, i Mª Antonia Barragán, regidora d'Esports, que van lliurar una bandera de la ciutat perquè llueixi i li de sort en la seva nova experiència.

20180707 Marc Civit Blue Jays 15 e1531135983727

El passat mes d’abril, Sandoval va quedar molt sorprès amb les prestacions de Civit, un jove esquerrà de gran envergadura i molt mòbil al terreny de joc. Amb només 16 anys, el del Baix Llobregat participava al torneig de primavera del MLB Tournament Academies formant part de la selecció europea.

Marc Civit començarà la seva nova aventura a la República Dominicana, on els Toronto Blue Jays compten amb un equip de rookies ja consolidat i on participarà d’entrada a la Tricky League i a la Lliga Instruccional. Un viatge que als 16 anys apareix com una gran oportunitat vital i amb un munt de reptes esportius encara per afrontar i superar al llarg d’una carrera especialment prometedora.

Des dels quatre anys

Format al planter santboià des de ben petit (va començar a jugar amb 4 anys), Civit ha participat amb la selecció catalana little league (subcampiona d’Europa). A més s’ha proclamat campió d’Europa Sènior League i ha format part de la Catalunya Baseball Academy.


Redacció / Fotos: Arxiu