Noves instal·lacions per a l’atletisme, tennis taula i tir amb arc molinenc

L’antic institut Lluís de Requesens acollirà les tres entitats esportives locals en els propers mesos

El govern municipal farà una inversió a l’edifici de l’antic institut Lluís de Requesens perquè en els propers mesos pugui acollir els clubs esportius de la vila que fomenten la pràctica de l’atletisme, el tennis taula i el tir amb arc. L’acord tancat amb les respectives entitats permetrà dotar-les d’instal·lacions adequades i de caràcter permanent, atenent d’aquesta manera una reivindicació històrica.  

El Club Tennis Taula Molins de Rei serà el primer a traslladar la seva seu del gimnàs de l’escola l’Alzina, on portaven des de l’any 1995, al nou institut. Allà comptaran amb una sala gran on podran entrenar i organitzar competicions. Es condicionarà amb una nova superfície i il·luminació i es repintarà la sala. Es preveu que la temporada que comença aquest proper mes de setembre ja arrenqui a les noves dependències.

cursa tanques

La secció de Tir amb Arc del Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) serà el següent en traslladar-se. Actualment estan ubicats en instal·lacions compartides amb l’Associació de Defensa Forestal (ADF). També el mes de setembre s’instal·laran a l’antic institut on podran practicar el tir amb arc en exterior en una superfície útil de 216 m2 i amb un fons de 27 metres. També hi ha el compromís de l’equip de govern d’habilitar en els propers mesos una sala pel tir interior.

La inversió més important té a veure amb l’atletisme. A l’exterior de l’institut s’habilitarà un tartan amb una pista de 100 metres llisos i quatre carrils. També hi haurà espai per la pràctica del salt de llargada (amb una pista de 32 metres i un sorral de 7 metres); i del salt d’alçada. En canvi no hi haurà facilitats per la pràctica de llançaments. Aquesta actuació s’executarà durant la primera meitat de l’any 2019.

foto presentacio

El regidor d’Esports, Marc Rebulà, ha explicat que “donar sortida a les necessitats d’espais dels clubs esportius que no tenien unes instal·lacions fixes era un dels compromisos adoptats quan es va constituir aquest nou equip de govern, i ara el compromís es comença a traduir en una realitat”. Per la seva banda, el regidor d’Obres, Ramon Sànchez, ha apuntat que “de mica en mica l’Ajuntament invertirà recursos en aquesta instal·lació per convertir-lo en un espai útils per a clubs i entitats esportives i, també, culturals.”

12294651 867297436719209 294706653787682010 n

A la presentació d’aquest projecte també hi van participar Cristina Vila, presidenta del club Atletisme Molins; Albert Puiggarí, president del Club Tennis Taula Molins de Rei; i Àngels Llorens, presidenta de la secció de Tir amb Arc del CEM. Tots tres representants van coincidir en senyalar que aquesta actuació els permet “donar un pas endavant al consolidar un espai d’entrenament amb bones condicions que ens permetrà també obtenir millors resultats esportius.”

L’Ajuntament també farà una actuació de millora dels vestidors que serviran per a tots els usuaris i usuàries d’aquestes instal·lacions, que poden ser més de 200 persones de la vila.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix