Asier Sánchez, millor esportista gavanenc de l’any 2018

Imprimeix

El jove jugador d’hoquei en cadira de rodes elèctrica s’ha proclamat campió de Catalunya i Espanya

Ahir es va celebrar la quarta edició de la Nit de l’Esport de Gavà amb un protagonista molt especial, Asier Sánchez. el jove jugador gavanenc d’hoquei en cadira de rodes elèctrica va obtenir el guardó a millor esportista local de l’any 2018 després de superar Elisabeth Álvarez i Patricía Llabrés. L’Asier, que va ser el guanyador després d’haver-se proclamat campió de Catalunya i Espanya d’hoquei, va dedicar el premi “a la meva família que sempre m’ha donat tot el seu suport quan marxo fora a jugar.”

ASIER 210617

L’alcaldessa Raquel Sánchez va definir Gavà com “una ciutat esportiva, ens agrada viure l’esport, veure l’esport i ens agrada fer-ho els tres-cents seixanta-cinc dies de l’any. Per això busquem una nit especial com aquesta per donar visibilitat als i les atletes, als entrenadors i entrenadores, als equips directius, a totes les entitats esportives, als Jocs Escolars que per primer cop incloem i volem homenatjar en aquesta Nit de l’Esport.”

El guardó a Asier Sánchez va ser el colofó d’una nit en la que es va reconèixer la feina i els mèrits obtinguts pels clubs i esportistes de Gavà durant aquest any o aquesta temporada esportiva. La vetllada va comptar també amb una actuació del grup “Feel, Share & Funk”, de l’escola de ball La Sala, i va culminar amb una fotografia de grup de tots els guardonats.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà