Sant Boi de Llobregat reconeixerà més de 700 esportistes de la ciutat

Imprimeix

L’acte tindrà lloc als jardins de Can Castells Centre d’Art aquest dimecres 4 de juliol

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat oferirà una recepció el proper dimecres, 4 de juliol, al teixit esportiu de la ciutat per tal de reconèixer i felicitar a més de 700 esportistes i 19 entitats que durant la temporada 2017-2018 han aconseguit mèrits esportius, tant individuals com col·lectius, en les diferents modalitats esportives. L'acte tindrà lloc a les 19 h en els jardins de Can Castells Centre d'Art.

Un total de 110 esportistes a títol individual i 594 esportistes de 39 equips de 18 modalitats esportives diferents (pertanyents a 19 entitats de Sant Boi i altres de fora de la ciutat) rebran un obsequi commemoratiu de mans de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Esports, M. Antonia Barragán. També es lliuraran premis especials en reconeixement a la tasca de diverses persones i entitats que realitzen accions d'especial interès esportiu i social a la ciutat i a les bones pràctiques a l'esport.

Aquesta celebració reuneix a totes les entitats esportives de la ciutat amb l'objectiu de compartir, més enllà dels premis, les diferents experiències que durant la temporada han viscut les persones esportistes, els equips directius i les famílies. L'acte serà presentat pel periodista de TV3 Jordi Robirosa.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi