Sant Boi de Llobregat reconeixerà més de 700 esportistes de la ciutat

L’acte tindrà lloc als jardins de Can Castells Centre d’Art aquest dimecres 4 de juliol

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat oferirà una recepció el proper dimecres, 4 de juliol, al teixit esportiu de la ciutat per tal de reconèixer i felicitar a més de 700 esportistes i 19 entitats que durant la temporada 2017-2018 han aconseguit mèrits esportius, tant individuals com col·lectius, en les diferents modalitats esportives. L'acte tindrà lloc a les 19 h en els jardins de Can Castells Centre d'Art.

Un total de 110 esportistes a títol individual i 594 esportistes de 39 equips de 18 modalitats esportives diferents (pertanyents a 19 entitats de Sant Boi i altres de fora de la ciutat) rebran un obsequi commemoratiu de mans de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Esports, M. Antonia Barragán. També es lliuraran premis especials en reconeixement a la tasca de diverses persones i entitats que realitzen accions d'especial interès esportiu i social a la ciutat i a les bones pràctiques a l'esport.

Aquesta celebració reuneix a totes les entitats esportives de la ciutat amb l'objectiu de compartir, més enllà dels premis, les diferents experiències que durant la temporada han viscut les persones esportistes, els equips directius i les famílies. L'acte serà presentat pel periodista de TV3 Jordi Robirosa.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix