José Manuel Vieito i Sara Prescoli guanyen la 39a Cursa de Pallejà

Es van imposar a la prova dels 10 quilòmetres, mentre que Marc Espinar i Mireia Suñé ho van fer a la de 5.000 metres

Més de 700 atletes es van donar cita a la 39a Cursa de Pallejà, que es va celebrar ahir diumenge 1 de juliol. La competició, de caràcter solidari, es va dividir en quatre proves diferenciades.

A la prova dels 10 quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser José Manuel Vieito, de l’Atletismo Dar Vermu Petro, amb un temps de 31’57’’. Juan Manuel Álvarez (32’57’’) i Carlos Lancharro (Corresolidaris, 33’41’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la campiona fou Sara Prescoli (La Sansi), amb un registre de 40’51’’. Van completar el podi Yveth Camus (Dinamic Sport, 40’56’’) i Eulàlia Alonso (42’40’’).

43095002412 3b0e6cfb1e z

D’altra banda, a la distància dels 5 quilòmetres el guanyador en la categoria masculina fou Marc espinar (Cornellà Atlètic, 15’58’’), seguit d’Èric Monasterio (Fisio Monasterio, 16’06’’) i Roger Ordoño (Castillejo&Cáceres RC, 16’28’’). En la categoria femenina, la primera classificada va ser Mireia Suñé (FC Barcelona, 20’06’’). Jackeline Gómez (Vilafranca, 20’22’’) va ser segona, i Laura Sánchez (CA Dinami-k Vilanova, 20’51’’), tercera.

També es va celebrar la cursa de 1.000 metres on van guanyar Omar Senesi i Nahia Carretero. Mentrestant, a la prova dels 1.500 metres els vencedors van ser Arnau Monzonís i Naraia Carnicer, i a la distància dels 500 metres els primers classificats foren Nicolás Ramírez i Leire Carnicer.

Redacció / Foto: fullframe.cat

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials