Dani Miret dirigirà el Club Bàsquet Prat la propera temporada

Imprimeix

El tècnic del Júnior del Joventut de Badalona dona el salt a la LEB Or i es confirma la nova vinculació entre les dues entitats

Era un secret a veus. Dani Miret, fins ara entrenador del Júnior del Joventut de Badalona, serà el màxim responsable tècnic del CB Prat substituint a Arturo Álvarez. L’entrenador, que ja portava uns quants anys a l’entitat verd-i-negra dirigint el Júnior, farà un salt professional a la segona categoria del bàsquet nacional (LEB Or). Tot un repte per a ell. Serà l’encarregat de dirigir un equip renovat marcat, molts dels seus jugadors, per la joventut i el talent de joves promeses procedents del Joventut de Badalona.

D’aquesta manera es confirma, tal com va avançar la nostra publicació, la nova vinculació entre el CB Prat i el Joventut de Badalona després d’un any d’standby. Aquesta serà doncs, la catorzena temporada no consecutiva que les dues entitats uneixen esforços. “És molt important per a la nostra entitat. Després d’un any històric, no tenim pressupost per fer un altre equip competitiu que ens permeti lluitar per l’ascens a l’ACB. Hem de baixar les nostres expectatives i aquesta era la millor opció per a nosaltres”, explica Arseni Conde, president del CBP.

Renovacions

El CB Prat també ha confirmat, de moment, les renovacions de Pep Ortega (ala-pivot), Marc Blanch (aler) i Gerbert Martí (ala-pivot). Tres jugadors de primera línia que donaran veterania a un equip carregat de gent molt jove.

peportega

Redacció / Fotos: Arxiu