Sant Esteve Sesrovires va ser la capital del bàdminton català

Més de 130 participants van pendre part en la setena prova del Circuit Català que es va celebrar en el Pavelló Poliesportiu.

El Pavelló Poliesportiu Municipal va acollir ahir diumenge al matí la setena prova del Circuit Català de Bàdminton organitzat perl CB Sesrovires amb la col·laboració de la Federació Catalana. Més de 130 participants van pendre part en una competició que va aplegar totes les categories en les modalitats individual, dobles i mixte tant masculina com femenina. El Club Bàdminton Sesrovires va estar representat per quatre jugadors: Cristina Poy, Óscar Poy, Álex Alcalà i Pol Calanejo. Tot i ser una competició catalana, la prova també va ser també per al Rànking Nacional, i per tant van participar jugadors d'altres comunitats autònomes. Durant tot el matí, es va poder veure els millors jugadors catalans en totes les categories. D'altra banda,  cal destacar que els sesrovirencs Cristina Poy i Àlex Alcalà, participaran el proper cap de setmana en el Campionat de Catalunya sots 13 que se celebrarà a Granollers.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix