El CN Cornellà continuarà a l’elit de la natació catalana

Imprimeix

L’equip absolut del club baixllobregatí va aconseguir la permanència a la Copa

El Club Natació Cornellà continua acumulant èxits esportius en la recta final de la temporada 2017‐2018. Entre els resultats més destacats cal destacar que l’equip absolut va aconseguir la permanència a la Copa Catalana Absoluta. En un format innovador, els nedadors van saber adaptar-se i van fer una gran actuació final deixant fora a equips de gran nivell per aconseguir la seva continuïtat a l’elit de la natació catalana.

DZUAqMMX0AAPthA

Altres competicions

En la Copa Catalana de categoria infantil, disputada fa uns dies, els nedadors cornellanencs van fer també una gran actuació en la divisió més important de la categoria. Tots els nedadors van aportar el seu gra de sorra.

I en el Campionat de Delegacions Territorials, que organitza la Federació Catalana de Natació, un total de dotze nedadors de l'entitat van formar part de l’equip que va representar a la delegació del Baix Llobregat en les categories infantils i majors, i alevins i menors. En tots dos casos, la delegació baixllobregatina va assolir la primera posició.

DQ1XlpsX4AAdeyO

Propers reptes

El CN Cornellà continua a ple rendiment per acabar la temporada cobrint expectatives. Encara queden per disputar proves de primer nivell com el Campionat de Catalunya Júnior Open del 26 al 28 de juny, el Campionat de Catalunya Infantil del 6 al 8 de juliol i els Campionats d’Espanya en el mes de juliol d’ambdues categories.

Redacció / Fotos: CN Cornellà