La FEEC lliura els premis de la Copa Catalana de Raquetes de Neu a Gavà

Imprimeix

La seu de l’entitat esportiva Unió Muntanyenca Erampruyà va acollir l’acte

La seu de l’entitat Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà va acollir l’acte de lliurament dels premis de l’11a Copa Catalana de Raquetes de Neu, 13è Circuit Català de Raquetes de Neu i del 8è Premi FEEC-Canicròs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Un acte al qual hi van assistir el president de la FEEC, Jordi Merino, i el director tècnic esportiu, Antoni Massagué i el cap de l’Àrea d’Excursionisme, Joan Huertos.

En la festa de l’entrega de premis es va projectar el vídeo del Campionat d’Europa de Raquetes de Neu de la International Snowshoe Federation (ISSF), disputat a l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera, el 3 de març, que van guanyar Jan Margarit (AE Moutain Runners del Berguedà) i Laia Andreu (UE Vic).

Captura de pantalla 2018 06 24 a las 13.14.51

Copa Catalana de raquetes de neu

Pel que fa a l’11a Copa Catalana de raquetes de neu, es van repartir premis en metàl·lic per les cinc primeres posicions. En categoria masculina, Just Sociats (Club Natació Terrassa (SE)) fou el clar guanyador, després de la victòria en tres de les quatre proves de la copa: la Foc de Neu, l’Err-Puigmal i Raquetes en Parros. A Guils Fontanera va sumar punts per una 5a posició. El segon lloc va ser per Quim Costa (Club Atletisme Olot Terra de Volcans), que va aconseguir la plata en les dues primeres proves de la copa. Marc Toda (AE Matxacuca) es va emportar el tercer premi, gràcies al bronze obtingut a la 9a Foc de Neu i la sisena posició a l’Err-Puigmal. El quart premi fou ex aequo per Pere Fàbregues (AE Matxacuca) i Olivier Cescato.

En categoria femenina es van lliurar tres premis. Laia Andreu, també campiona d’europa, (UE Vic) va dominar la copa amb victòries a les tres proves que va participar: Foc de Neu, Guils-Fontanera i Raquetes en Parros. El segon premi va ser per Sílvia Leal (CE Pontsicà), que va anotar un segon lloc en les proves on Andreu va ser campiona. Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà) es va emporatr el tercer premi després de la victòria a l’Err-Puigmal i les plates a la Foc de Neu i a la Guils-Fontanera.

Sis entitats van ser premiades a la copa i circuit de raquetes de neu. En la copa, les entitats que han rebut guardó han estat: en primera posició, l’AE Matxacuca; en segona, el CE Pontsicà; i en tercera, el Club Natació Terrassa. En el circuit: en primera posició, l’entitat amfitriona, l’UME Gavà; en segon, l’ACE Mataró; i en tercer, del CM Sant Llorenç.

Captura de pantalla 2018 06 24 a las 13.13.43

A Gavà també s’ha fet entrega dels reconeixements als participants al Circuit Català de Caminades de Resistència 2017 que havien completat un total de 16 proves, així com els guanyadors del 8è Premi FEEC-Canicròs.


Redacció / Fotos: FEEC