Castelldefels ja ho té a punt per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018

La instal·lació castelldefelenca acollirà les proves de piragüisme i rem del 23 al 30 de juny

El Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels ja ho té tot a punt per acollir les proves de piragüisme i rem dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Una competició esportiva que se celebrarà els dies 23 i 24 de juny (piragüisme) i 20 i 30 de juny (rem). Per aquest motiu, les instal·lacions han viscut els últims mesos tota una sèrie d'actuacions de millora per acollir la competició.

1702867

La instal·lació

El Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels té una làmina d'aigua de 1.250 metres de llarg per 130 metres d'ample i 4 metres de profunditat. La instal·lació en el seu conjunt té 43 hectàrees, de les quals 15 corresponen al canal, i la resta es divideix entre els sistemes d'accés, els camins interns, l'aparcament, zones verdes (15 ha) i els edificis administratius i de vestidors.

El canal va ser construït per l'Institut Català del Sòl, amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992, i va comptar amb la participació de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. El 1993, els dos organismes van crear la societat Equacat, SA., que és responsable de gestionar les activitats i els usos de les instal·lacions esportives. A més del piragüisme, enaquest ampli equipament es realitzen altres activitats esportives destinades tant a socis abonats com al públic en general, en particular a les escoles i centres d'ensenyament.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix