La UE Santboiana queda fora de la Copa del Rei de rugbi

Els del Baix Llobregat van deixar escapar en la segona part una renda favorable de 0 a 20 al descans.

Els santboians no es van poder classificar per les semifinals de la Copa del Rei després de perdre davant de l’Ordizia basc per 27 a 23 en partit jugat a Altamira. Els catalans va ser molt superiors en la primera part on es van col·locar amb un 0 a 20 en el marcador que semblava ser definitiu. Però els locals van saber reaccionar a la represa i amb un parcial de 21 a 0 van capgirar el resultat desfavorable. Tot i que els de Lewis Williams es van tornar a avançar amb un 21 a 23 no van poder mantenir el marcador fins a la conclusió, i van acabar cedint el matx i l’eliminatòria de quarts de final. Així doncs l’Ordizia s’enfrontarà davant del Bizcaia Gernika en semifinals de la competició.