Gran jornada atlètica a Olesa de Montserrat

Unes 700 persones van participar en la Cursa del Foc, la de Cinc Quilòmetres així com la Milla Solidària i la Cursa del Fogonet

Ahir diumenge es va celebrar la Cursa del Foc i la Cursa dels Cinc Quilòemtres, que enguany va arribar a la dotzena i segona edicions respectivament. Al voltant de les 700 persones van participar en aquestes dues proves atlètiques a més de les dues de promoció per als més petits (XII Cursa del Fogonet). També es va organitzar la tercera edició de la Milla Solidària del Foc.

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador va ser Abderrahim El Jaafari, de La Sansi, amb un temps final de 30'56'', seguit per El Aoufi Soufiane (La Sansi, 31'02'') i Javi Paniello (CAO, 34'39''). A la categoria femenina, la primera classificada fou Grace Puertas, del CE Mediterrani, amb un registre de 43'04''. Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià, 45'12'') va ser segona i Laura Fernández (Duscholux, 45'16''), tercera.

D'altra banda, a la distància dels cinc quilòmetres, el campió va ser Jonathan Romeo (CA Lloret, 15'12''). Van completar el podi Llorenç Esteve (JA Sabadell, 15'50'') i Albert Ollé (CAO, 15'53''). En la categoria femenina, Carme Ballesteros (CIESC Domingo Catalán) va arribar en primer lloc amb 20'29''. Anna Orozco (MAC, 21'33'') i Mónica Monfort (CAO, 22'07'') van ser segona i tercera respectivament.

En les categories de promoció els guanyadors van ser a 600-1 (Cortijo Yerik i Elena Pérez) i a 600-2 (Adrià Alsina i Clara Zayas), mentre que a la Milla Solidaria els campions foren Víctor Rodríguez i Sara Benedi.

35544080 965204013640163 5797880544482033664 n

El Club Atletisme Olesa, conjuntament amb l'Ajuntament d'Olesa, van organitzar la matinal atlética. Paral·lelament es va organitzar la Fira del Corredor amb una xerrada, una taula rodona així com la Cursa Atrapa el Pernil de 250 metres, finalitzan amb un concert de cloenda.

Redacció / Fotos: CAO-Aj Olesa