El Club Ciclista Rosanes s’estrena amb una cursa de mountain bike

La nova entitat esportiva té el compromís de l’Ajuntament de Castellví per fer un circuit de BMX i Four Cross.

Una vintena de participants van pendre part en la primera edició de la Cursa BTT Enduro-Ral·li organitzat per al Club Ciclista Rosanes ahir diumenge 15 de gener. És la primera prova que celebra aquesta nova entitat esportiva de la petita localitat del Baix Llobregat Nord. El recorregut va tenir una distància de 24 quilòmetres dividits en tres km sobre asfalt i 21 km de muntanya (una part va travessar el circuït de Can Xandri).

La prova que es va dividir en quatre categories diferents. Els tres primers classificats van rebre un trofeu, i medalla als cinc corredors restants. A més, els participants van rebre un obsequi commemoratiu. Els guanyadors en cada una de les categories van ser els següents: Gerard Cloquell (de 14 a 18 anys), Luis Pérez (de 18 a 35 anys), Manuel Merino (de 35 a 50 anys) i Francesc Becerra (més de 50 anys).

La valoració que fan els organitzadors és positiva “tot i que no vam fer cap tipus de publicitat de la prova a nivell federatiu i del nostre entorn. Ara toca reflexionar i pensar en la propera edició on esperem molta més participació”, explica Àlex Javier Gordo, tresorer del CC Rosanes. A més, el directiu ens avança que ben aviat hi haurà una fusió entre el nostre club i l’empresa Isart Bike de Piera “per crear una nova secció –actualment hi  ha la de BMX i BTT- que serà la de descens”. A més, Gordo explica que “hi ha un principi d’acord amb l’ajuntament perquè ens pugui cedir un terreny on es construirà un circuit de BMX i Four Cross."

Marçal Fontanals / Foto: ACdR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix