El culturista Pere Ginesta obté el seu primer èxit a Pallejà

El santboià es va proclamar campió de Catalunya en la categoria de -65 quilos

La Sala Pal·ladius de Pallejà va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de Culturisme de la Federació Catalana de Físic-Culturisme. Una competició on va destacar la participació de Pere Ginesta, que va aconseguir el títol català en la categoria de -65 quilos. El santboià explica que “no va ser gens fàcil guanyar perquè hi havia un gran nivell amb la participació, fins i tot, de campions mundials i espanyols. Es va valorar la simetria, la compensació i la sequedat de la pell.”

Captura de pantalla 2018 06 12 a las 23.17.40

El camí de Ginesta, que l’ha dut fins pujar a l’esglaó més alt de podi, no ha estat gens fàcil. “La darrera competició que vaig participar va ser la temporada 2014-2015. Aquests dos anys d’inactivitat en un campionat han estat molt durs, ja que m’he preparat intensament. El premi ha estat la primera posició en la meva categoria”, diu.

Captura de pantalla 2018 06 12 a las 23.18.51

Propers reptes

Ginesta no té descans. Una vegada assolit el seu primer repte, ja està treballant per arribar en les màximes garanties d’èxit al Campionat d’Europa, que se celebrarà el proper 23 de juny a l’Auditori de Cornellà de Llobregat. A més, novembre es farà a Pallejà l’Open de Catalunya, classificatori per al Mundial. “La preparació per aquestes dues competicions encara és molt més exigent, sobretot, en el tema de dieta. Espero estar a un bon nivell”, destaca.


Redacció / Foto: P.G.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix