El millor futbol i futbol sala es torna a citar a Martorell

L’FC Barcelona va ser el club que més títols catalans va assolir un total de cinc

Martorell va tornar a acollir, durant tres dies, el millor futbol i futbol sala català amb la celebració de la novena Festa del Futbol Català que va tenir lloc al Complex Esportiu Torrent de Llops i al Pavelló Esportiu Municipal. L’FC Barcelona ha estat el club que més títols catalans ha assolit, amb cinc entre els partits de futbol i de futbol sala.

2018 06 10 14 52 11 portada slider

Pel que fa a les finals de futbol, s’ha repetit fins a tres ocasions la final catalana per excel·lència, entre l’FC Barcelona i l’RCD Espanyol. En clau femenina, es va celebrar una, a la categoria infantil aleví, amb triomf blaugrana (8-5). També en femení, l’FC Barcelona va endur-se la final aleví-benjamí-prebenjamí davant el CF Femení Manu Lanzarote (4-0), mentre que el CF Palautordera va imposar-se al CF Base Marc Bartra en cadet-infantil.

res 2018 06 10 15 25 18 FCB ReusAlev 50

En el quadre masculí, el club blaugrana va tornar a ocupar els primers llocs, en aquest cas en fins a tres ocasions. Les finals benjamí i aleví va ser alternatives: si en la primera l’equip blaugrana va tombar l’RCD Espanyol (3-0), en l’aleví el CF Damm va aixecar la copa de campions en vèncer l’FC Barcelona (1-3).

Domini blaugrana

Les finals infantil, cadet i juvenil també van tenir color blau i grana. Només en la categoria juvenil va estar absent l’FC Barcelona. L’RCD Espanyol va proclamar-se campió de Catalunya davant el CF Damm (4-3). En infantil, la UE Cornellà va caure contra l’FC Barcelona (3-0) ahir a la tarda. La final cadet es va celebrar en una nova final catalana per excel·lència, i els blaugrana es van proclamar campions per 3 gols a 1.

res 2018 06 10 15 28 38 FCB RCDECadet 52

Futbol sala

Pel que fa a les finals de Copa Catalunya de futbol sala, tres de les quatre finals masculines van comptar amb representació martorellenca. En la final aleví, el CFS Sant Andreu de la Barca va caure contra el Futsal Arenys Bar Mar-Munt per un ajustat 5 a 4. En categoria infantil, el Catgas Energia van imposar-se per la mínima (2-1) a Les Corts UBAE. En cadet, l’FC Barcelona va perdre davant l’AE Les Corts UBAE per 6 a 2. I en l’última final, la juvenil, l’FC Barcelona va tombar el Catgas Energia (2-4).

2018 06 10 11 55 51 portada slider

En la categoria femenina, el FS Castelldefels va ser el vencedor en la categoria base; Les Corts UBAE ho va fer en juvenil cadet; el Ripollet es va imposar a l’Abrera i el Manresa FS va passar per sobre del Canet FS.

2018 06 10 20 31 55 portada slider

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va destacar l’aposta de la Federació Catalana de Futbol (FCF) perquè Martorell allotgi les finals. A més, Fonollosa ha posat en valor “la implicació dels clubs martorellencs” en aquesta festa.

res 2018 06 10 13 37 30 ARBITRESDIUMENGE 12

2018 06 10 20 56 20 portada slider

A banda dels partits, la 9a Festa del Futbol Català també va comptar amb formació complementària en el futbol sala. És el cas del 7è Clínic d’Àrbitres, que va tenir lloc a l’Auditori del Centre Cultural, del Clínic d’Entrenadors, amb ponències teòriques i pràctiques. Antonio Vadillo, José Lucas Mena i Imanol Arregui han estat els entrenadors encarregats de dirigir-lo, amb jugadors dels equips de base del Sala5 Martorell. També es va celebrar la setena edició del Desafiament de Porters, la 8a Trobada de Promeses i la Cloenda de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix