Xavier Pardina continuarà com a tècnic del CB Cornellà

Imprimeix

L’entrenador blau manifesta la seva satisfacció de “poder estar en aquest club i de poder seguir construint perquè estigui el més dalt possible”

Xavi Pardina continuarà un any més com a màxima responsable tècnic del sènior A masculí del CB Cornellà. L’entrenador, que l’any passat va fitxar per l’equip blau procedent del Grup Barna, complirà la seva segona temporada.

El tècnic blau afirma estar “molt content de poder estar en aquest club i de poder seguir construint perquè estigui el més dalt possible”. Així mateix, també expressava el seu agraïment “pel suport que m’ha donat tant la junta directiva com la direcció esportiva”. Respecte el seu primer any, confessava haver-se “trobat amb un club en majúscules, un club de veritat compromès amb la ciutat, amb el bàsquet formatiu, un club que té més de 30 equips i on es respira bàsquet de veritat. Un club que té una estructura directiva i professional molt bona. A més, a tot això li sumem unes instal·lacions genials on es pot treballar de veritat.”

XAVIER PARDINA 1 ENTRENADOR

Durant la campanya 2017-18, i malgrat començar de 0 amb un equip pràcticament nou, van tancar una segona volta excel·lent que els va valer la setena plaça i un balanç positiu de 14 victòries i 12 derrotes. És per això que “com a club, el que ens plantegem és fer un pas endavant sobretot aprofitant l’embranzida amb la qual vam finalitzar la temporada anterior. Aquest hauria de ser el punt de partida, agafar on ens vam quedar i a partir d’aquí, acabar de consolidar aquest projecte. Crec que serà una gran temporada pels nostres colors”, declara Pardina. A nivell personal, el repte és “seguir aprenent, seguir gaudint d’aquest club, d’aquests jugadors, i intentar millorar el joc de l’equip respecte la temporada anterior.”

Redacció / Fotos: Arxiu