Tot a punt per a la 9a Festa del Futbol Català a Martorell

Imprimeix

Diverses instal·lacions acolliran aquest cap de setmana les finals dels Campionats de Catalunya de futbol i les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala

L’Auditori de l’Ajuntament de Martorell ha albergat aquest migdia la presentació de la 9a Festa del Futbol Català, que se celebrarà els propers 8, 9 i 10 de juny al Complex Torrent de Llops i al Pavelló Esportiu Municipal. És la cinquena vegada que Martorell és la seu d’aquest esdeveniment després d’acollir les edicions del 2012, 2015, 2016 i 2017. L’acte ha estat encapçalat per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, José Miguel Calle. Els han acompanyat el directiu de l’FCF Jaume Plaza; la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva.

IMG 2219

Intervencions

La presentació ha arrencat amb un vídeo resum de l’edició de la passada temporada. En el torn dels parlaments, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assenyalat que “estem encantats de tornar a la seu de la Festa del Futbol Català. És un honor acollir aquest esdeveniment per cinquè cop. Esperem tornar a acabar igual de satisfets que en temporades anteriors. Martorell és un municipi amb una gran afició pel futbol i futbol sala, i que compta amb unes instal·lacions esportives de primer nivell. Per aquesta raó, estic convençut que serà un èxit en tots els aspectes.”

Al seu torn, el directiu de l’FCF Jaume Plaza ha manifestat que “és un encert organitzar la Festa del Futbol Català a Martorell pel que fa a les instal·lacions de la ciutat, la seva ubicació geogràfica i la predisposició que demostra cada any l’Ajuntament per ajudar en tot el que sigui necessari”. D’altra banda, Plaza ha volgut recordar la figura de l’ex directiu de l’FCF i l’LCFS Quim Sala, traspassat fa unes setmanes. “Ara fa un any estàvem asseguts junts en aquest mateix acte. Des d’aquí aprofito per enviar una forta abraçada a la seva família i amics. Era una gran persona”, ha destacat.

Per la seva banda, el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, José Miguel Calle, ha afirmat que “les magnífiques instal·lacions de Martorell ens permeten organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques en només un cap de setmana. És una gran oportunitat per tornar a demostrar que el futbol sala català està creixent i progressant contínuament”. En aquest sentit, Calle ha asseverat que “Catalunya ha guanyat quatre dels vuit Campionats d’Espanya que ha disputat aquesta temporada. És una fita històrica que confirma que estem treballant en la línia correcta.”

2018 06 07 15 30 021DX 2724

La directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregrat, Paquita Linares, ha subratllat que “hem de gaudir de la 9a Festa del Futbol Català aquest cap de setmana. Després d’una temporada molt intensa, per a la delegació del Baix Llobregat és un gran honor poder tornar a acollir els millors partits base de futbol i futbol sala catalans. Serà un gran espectacle, amb encontres atractius i molta gent recolzant els jugadors i jugadores des de les graderies”.

Per últim, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, ha reconegut que “per a nosaltres és un orgull tornar a albergar la Festa del Futbol Català. És un premi a la nostra tasca. Estem realitzant una ferma aposta perquè Martorell sigui una ciutat encara més esportiva. Animo a tots els ciutadans que s’apropin al Complex Esportiu Torrent de Llops i al Pavelló Esportiu Municipal per veure duels d’un nivell fantàstic.”

L’acte ha finalitzat amb la projecció del resum de les campanyes impulsades per l’FCF durant les últimes temporades i amb l’entrega de copes a les autoritats presents. A la presentació també hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran; el president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, i el vicepresident de l’entitat Jordi Parera.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell-FCF