Raúl Paje continuarà deixant petjada a Viladecans

Imprimeix

El tècnic ha tancat la temporada amb una més que excel·lent quarta posició en el grup II de Primera Catalana

No és gens fàcil poder triomfar dues temporades consecutives en el futbol actual. Hi ha un home però que ho ha superat. És el cas de Raúl Paje, actual tècnic de la UD Viladecans. Des de la seva arribada a l’entitat blanc-i-vermella, l’equip amateur ha sofert una gran metamorfosi esportiva. El conjunt baixllobregatí han passat d’estar a punt de baixar a Segona Catalana a lluitar enguany per pujar a Tercera Divisió.

Paje va aterrar a Viladecans a finals de la temporada 2015-2016 amb el complicat repte d’aconseguir la permanència del Viladecans. Tres mesos després ho va assolir. A més va fer un doblet, ja que paral·lelament dirigia el Bellvitge juvenil on va aconseguir un històric ascens a la Divisió d’Honor. La següent temporada, la 2016-2017, va acabar novè a la classificació del grup II de Primera Catalana. I enguany ha estat quart a la taula amb un dels equips més modestos. Així doncs, el tècnic ha tornat a situar el Viladecans entre els grans del futbol català demostrant a la directiva que no es van equivocar quan es va fixar en ell.

DeOT9U8WsAA925f

“La temporada era complicada, però els resultats han estat força bons. Hem estat la segona millor defensa del nostre grup i hem estat lluitant fins gairebé el final per estar entre els dos primers”, explica. Paje era conscient que l’objectiu “no era pujar, però ens hem superat” i afegeix que una de les claus “ha estat la nostra filosofia defensiva. De fet mai m’han remuntat, ja que som un equip pràctic i molt ràpid al contracop, i que generem moltes ocasions.”

Renovació

El tècnic ha confirmat que continuarà, una temporada més al club dirigint el primer equip. “Viladecans és una ciutat on es viu molt el futbol i tot i que no tenim un pressupost important per aspirar a reptes més ambiciosos et deixen treballar. L’objectiu serà de nou la permanència, i una vegada s’assoleixi ja pensarem en altres fites més ambicioses”, diu. Malgrat això, Paje somia a estar en un futur proper a Tercera Divisió. “Espero que sigui amb el Viladecans”, sentència.

raul paje renueva para la temproada 2018 19

Novetats

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, la gespa del Municipal serà renovada aquesta propera temporada coincidint amb l’aturada nadalenca de la competició de Lliga. A més, es construirà un nou camp de futbol 11 annex a l’actual. L’entitat celebrarà el seu centenari d’aquí a dos anys.

Redacció / Fotos: Arxiu-UD Viladecans