Neix a Esplugues de Llobregat el We Share Handball

El club local organitza, ahir i avui, amb el suport de l'Ajuntament, el seu primer congrés estatal d’entitats d'handbol

S’està celebrant a Esplugues de Llobregat el primer congrés estatal We Share Handball (WSH), una trobada que vol "generar valor i coneixement" a través d'"innovadores solucions formatives dinàmiques i interactives", segons afirmen des del Club Handbol Esplugues, que és qui organitza el congrés, amb el suport de l'Ajuntament.

We Share Handball podria convertir-se en referent estatal d'aquest esport, un dels menys habituats a compartir experiències i que ara reunirà jugadors, tècnics, gestors, àrbitres, metges, psicòlegs i fins i tot familiars de jugadors al Complex Esportiu Municipal Les Moreres d'Esplugues. Al congrés s’hi donen cita els clubs punters de l’handbol: Anaitasuna, Alcobendas, Ademar de León, Mislata, Granollers i FC Barcelona, tot i que l’activitat està oberta a tots els clubs i interessats. L'objectiu és compartir les millors pràctiques, casos d'èxit i innovacions, i veure com aplicar-les als clubs. La primera edició del WSH girarà entorn els centres de formació, que cada cop són més tecnològics.

congres handbol 2

A la primera jornada va reunir en una taula de treball amb 15 experts mentre que a la segona jornada, avui dissabte 2 de juny, es presentarà el treball de diverses empreses innovadores o start ups tecnològiques esportives relacionades amb la gestió dels clubs, l'entrenament de porters, el seguiment individualitzat d'esportistes, webs i aplicacions per a mòbil de l'esport.

També es faran 7 ponències -en què participaran 150 persones de diferents àmbits-: Programas innovadores para marcar la diferencia (10 h), Centros de formación 4.0 (10 h), Dinámica 'CO or Dead, this is the question' (10 h), El triángulo mágico en la formación de deportistas (16 h), una sobre marketing, publicitat i handbol (16 h) i una on s'explicarà com convertir dades en informació per millorar la presa de decisions en entrenament i competició (17 h).

DeRkrmAWsAANzh1

D'altra banda, l'endemà del congrés, el diumenge 3 de juny, tindrà lloc la 20a Trobada d’Escoles d’Handbol de Catalunya, una altra iniciativa pionera del Club Handbol Esplugues, que també compta amb el suport municipal i que reunirà al CEM Les Moreres a uns 450 joves esportistes d’uns 40 equips.

Redacció / Fotos: CH Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix